Hyvinvointialan yrityksen perustaminen lainalla

Viime vuosi oli monin tavoin haastava koronapandemian vuoksi, eikä tämäkään vuosi alkanut kovinkaan paljon paremmalta tuntuvissa merkeissä. Tämän vuoksi monenlaisille hyvinvointialan palveluille on varmasti suurta tarvetta ja hyvinvointialan yrityksen perustaminen voikin olla hyvä idea.

Edullista lainaa hyvinvointialan yritykselle

Yrittäjän unelma on mahdollisimman Edullinen laina! Yrittäjä voi saada harmaita hiuksia ja vilunväristyksiä jo pelkästä lainanhakuprosessin ajattelemisesta eikä tämä välttämättä ainakaan edistä tulevan yrittäjän omaa hyvinvointia. Näin ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä rahalaitos.fi-sivusto tarjoaa näppärän työkalun edullisen lainan hakemiseen suoraan netistä!

Halutessasi yrityksellesi mahdollisimman edullisen lainan on erityisen tärkeää pitää lainakorko kurissa sekä löytää edullisin lainavaihtoehto kilpailuttamisen kautta. Lainakuluissa voi olla yllättävän suuria eroja, joten lainavaihtoehdot kannattaa ehdottomasti kilpailuttaa ja niitä kannattaa vertailla kattavasti ja huolellisesti. Kymmenien erillisten lainahakemusten lähettäminen tuntuu varmasti haastavalta urakalta, mutta onneksi rahalaitos tekee suuren työn puolestasi, eikä sinun tarvitse tehdä kuin yksi ainut hakemus saadaksesi useiden eri pankkien ja muiden luotonmyöntäjien tarjouksia. Kaiken lisäksi hakemuksen tekeminen rahalaitos.fi-sivustolla on maksutonta!

Jos haluat suosia suomalaista, on tämä jälleen yksi syy valita Rahalaitos, sillä kyseessä on kotimainen palvelu. Rahalaitoksen etuna on myös sen yhteistyö usean eri pankin sekä muun rahoituslaitoksen välillä. Lainaa sinun on mahdollista hakea 500 € – 70 000 € ja takaisinmaksuaika voi olla 1 – 15 vuotta. Tämän palvelun etuna ovatkin suhteellisen pitkät laina-ajat. Voit vertailla lainoja palvelun kautta täysin maksutta, sillä Rahalaitos saa oman palkkionsa yhteistyökumppaneiltaan. Tämän ansiosta lainan hakemiseen ei liity sitoumuksia, joten voit vertailla esimerkiksi lainojen korkoja kaikessa rauhassa ennen päätöksen tekemistä.

Muuta tukea

Uusi hyvinvointialan yrittäjä tarvitsee myös muuta tukea matkalla kohti menestyvää alan yritystä. Aivan ensimmäiseksi kannattaa olla yhteyksissä oman paikkakunnan yritysneuvojaan, sillä hän osaa tarkastella yritysideaa ammattimaisesti ja tarvittaessa myös kriittisesti. Yritysidean kehittelyyn ja viilaamiseen kannattaakin käyttää riittävästi aikaa ennen yritysneuvojan tapaamista, sillä se luo hyvän lähtökohdan idean tarkastelulle esimerkiksi SWOT-analyysin pohjalta. Samalla kannattaa kysyä mahdollisuudesta saada starttirahaa, sillä se voi lainan lisäksi auttaa yritystoiminnan ja oman elämän rahoittamisessa hyvinvointialan yrityksen ensimmäisissä vaiheissa.

Suomen Yrittäjät on toinen tärkeä uuden yrittäjän tukipilari. Suomen Yrittäjien jäsenenä sinulla on oikeus useisiin palveluihin sekä erilaisiin etuihin. Yrittäjien jäsenkorttia tai puhelimesta näppärästi löytyvää mobiilijäsenkorttia vilauttamalla onkin mahdollista saada käyttöön monenlaisia etuja. Voit liittyä Yrittäjiin helposti täyttämällä verkkosivulta löytyvän lomakkeen ja maksamalla vuosimaksun. Sähköpostiisi lähetettävästä tervetulokirjeestä löydät tarkempia tietoja jäsenyydestäsi. Yrittäjänä voit vähentää jäsenmaksusi verotuksessa. Jäsenetuna voit saada esimerkiksi maksutonta lakineuvontaa, konkreettisia ja hyödyllisiä tietoja yritystoimintaan liittyen sekä muita rahanarvoisia jäsenetuja. Samalla Yrittäjät valvovat etuasi ja tarjoavat käyttöösi valmiita verkostoja.

Viranomaistuen lisäksi on tärkeää, että myös läheisesi tukevat sinua – tai ainakin vähintään hyväksyvät ajatuksesi yrittäjyydestäsi. Läheisten tuki on ensiarvoisen tärkeää, sillä yrittäjän tiellä voi tulla vastaan yllättäviä mutkia ja kuoppia, joita ei ole helppo ylittää yksin. Etenkin yrityksen alkuvaiheessa myös työpäivät saattavat venyä erityisen pitkiksi ja uudesta yrittäjästä saattaakin tuntua, että hän on töissä 24/7. Tämä voi aiheuttaa kitkaa yrittäjän ihmissuhteissa. Kaikkeen tähän on hyvä varautua jo etukäteen. Myös omia yrittäjäominaisuuksia, kuten itseohjautuvuutta ja stressinsietokykyä, on hyvä miettiä jo etukäteen rehellisesti ja itsekriittisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HomeCare