Luonnonmukaisia hoitotuotteita luontaistuotekaupoista

Lääkebisnes on menestyvä ala ja Suomi onkin yksi lääketieteen koulutuksen sekä tutkimuksen huippumaista. Suomessa tutkitaan myös vaihtoehtoisia hoitomuotoja sekä pyritään löytämään keinoja eläinkokeiden hylkäämiselle. Suomessa on monia vahvuuksia lääketutkimuksen saralla ja terveysalan odotetaan kasvavan Suomessa yhä edelleen. Tässä artikkelissa kerromme muutamista luonnonmukaisista hoitotuotteista, joiden avulla voit esimerkiksi saada hiuksista entistäkin elinvoimaisemmat.

MoroccanOil-hiusten- ja ihonhoitotuotteet

Aivan ensimmäiseksi esittelyssämme on MoroccanOil-hiusten- ja ihonhoitotuotteet. Nimensä mukaisesti nämä tuotteet pitävät sisällään öljyä, minkä ansiosta ne sopivat monenlaisille hius- ja ihotyypeille sekä monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Tarjolla on monia erilaisia tuotteita, joten tuotevalikoimaan kannattaa tutustua huolella, jotta osaa valita juuri ne itselle sopivimmat tuotteet.

Öljy on niin monipuolista, että sitä on kutsuttu jopa ”Marokon ihmeöljyksi”. Öljy on peräisin erämaassa elävistä arganpuista, tarkemmin sanottuna niiden hedelmissä olevista siemenistä. Aivan turhaan arganpuita ei kutsuta ”Elämän puiksi”, sillä öljy sisältää monia uskomattomia ominaisuuksia. Ensinnäkin öljy on aivan erityisen ravitsevaa ja kosteuttavaa. Se auttaa ylläpitämään ihon PH-tasapainoa. Lisäksi se auttaa edistämään solujen uusiutumisprosessia. Tämä auttaa vähentämään iholle syntyviä ryppyjä sekä juonteita. Myös aknesta kärsivät voivat löytää avun tästä öljystä. Sama koskee atooppisesta ihottumasta kärsiviä henkilöitä.

Gelee Royale

Jo Gelee Royalen nimessä on ripaus kuninkaallisuutta! Tämä ei ole suinkaan sattumaa, sillä kyseessä on kuningatarhyytelö – työmehiläisten erittämä hyytelö, jota mehiläisyhdyskuntien toukat käyttävät ravintonaan. Tästä syystä kuningatarhyytelöä eli Gelee Royalea kutsutaan myös emomaidoksi. Toukkien lisäksi myös kuningatarmehiläinen saa ravinnokseen tätä kuninkaallista hyytelöä koko elämänsä ajan.

Kuningatarhyytelö on joko melkein väritöntä taikka siinä on hennon kellertävä väri. Hyytelö sisältää erityisen paljon ravinteita ja rakenteeltaan se on hyytelömäisen notkeaa. Hyytelöä saa luontaistuotekaupoista kapseleina. Kannattaa varmistaa, että ostamissasi kapseleissa on käytetty puhtaita luonnontuotteita.

Mihin ihmiset sitten käyttävät tätä kuningatarmehiläiselle tarkoitettua ainetta? Ensinnäkin osa käyttäjistä on hakenut hyytelöstä apua raskautumisvaikeuksiin. Osa taas on käyttänyt tuotetta vaihdevuosioireiden vähentämiseen. Osa käyttäjistä on puolestaan raportoinut kapseleiden antaneen heille ylimääräistä energiaa.

Aloe vera soveltuu sekä sisäiseen että ulkoiseen käyttöön

Aloe veraa voidaan käyttää monin eri tavoin – sekä sisäisesti että ulkoisesti. Ensinnäkin se on tehokasta ihonhoidossa ja esimerkiksi pienissä auringon polttamissa ihokohdissa. Pienet palovammat sekä arvet saavat helpotusta aloe vera -geelistä. Tämä johtuu siitä, että aloe veran ominaisuudet auttavat kiihdyttämään paranemisprosessia ihossa sekä vilkastuttamaan vammautuneen alueen verenkiertoa. Samalla solujen uusiutuminen nopeutuu ja niiden korjaustyö käy entistä nopeammin.

Monet käyttävät aloe veraa ummetuksen helpottamiseen. Tähän tarkoitukseen sopii nimenomaan aloe veran tuottama keltainen lateksi, jonka avulla on mahdollista tehdä suolentyhjennys luonnollisella tavalla. Lateksia ei kuitenkaan suositella käytettävän jatkuvalla syötöllä, jottei se menettäisi tehoaan.

Monipuolinen aloe vera ratkoo myös monia suun ongelmia, sillä sitä voidaan käyttää esimerkiksi ientulehdusten, suun haavaumien taikka tulehdusten hoitoon. Tällöin aloe vera -kasvi murskataan ja murskattua kasvia hierotaan suussa oleville tulehtuneille alueille.

Myös aknesta kärsivät voivat kokeilla aloe vera -voidetta aknen karkottamiseen. Kasvi nimittäin pystyy kontrolloimaan talineritystä iholla ja näin se voi auttaa vähentämään epäpuhtauksien muodostumista. Jos iho on aknen vuoksi tulehtunut, kannattaa ongelmakohtiin hieroa geeliä ihon rauhoittamiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HomeCare