Nostattavatko tyylikkäät treenivaatteet motivaatiota?

Treenimotivaatio on tärkeä tekijä, sillä se auttaa ylläpitämään säännöllistä liikkumista ja saavuttamaan sekä pienempiä että suurempia tavoitteita. Itse asiassa tarvitsemme motivaatiota lähes kaikessa mitä teemme – myös treenin ulkopuolella.

Kun tunnemme olomme motivoituneiksi, jaksamme treenata säännöllisesti, jolloin myös tavoitteiden saavuttaminen on huomattavasti helpompaa. Motivaatiota on itse asiassa varsin helppo ylläpitää, mutta se on myös aika helppo kadottaa. Onneksi motivaatiota voi kohottaa lukemattomilla eri tavoilla, joista toiset ovat enemmän ja toiset vähemmän yllättäviä. Ja yksi niistä on – usko tai älä – tyylikkäisiin treenivaatteisiin panostaminen!

Tyylikkäillä treenivaatteilla piristystä päivään

Yllättävää kyllä, uusilla treenivaatteilla tuot sekä piristystä päivään että kohotat myös treenimotivaatiota. Hyvin istuvat ja tyylikkäät treenivaatteet auttavat lisäämään motivaatiota ja tuovat samalla lisäpuhtia treeneihin, jolloin voit saavuttaa tavoitteesi entistä todennäköisemmin.

Treenivaatteet kannattaa valita niin, että ne soveltuvat parhaiten juuri siihen lajiin, jota harrastat. Esimerkiksi joogaa varten kannattaa valita mahdollisimman pehmeistä ja joustavista materiaaleista valmistettuja vaatteita, kun taas lenkkipolulle kannattaa valita napakammat vaatteet, joiden saumat ja taitokset eivät hierrä pitkälläkään juoksumatkalla.

Kahden ruotsalaisnaisen perustama aimn.fi tarjoaa kaikenkokoisille ja -näköisille naisille tyylikkäitä treenivaatteita motivaation nostattamiseen. Valikoimasta löytyy pirteämpiä värejä ja leikkauksia rohkeammille pukeutujille sekä hillittyjä vaihtoehtoja naisille, jotka eivät halua herättää pukeutumisellaan liikaa huomiota, mutta jotka haluavat samalla näyttää tyylikkäiltä. Treenivaatteet on suunniteltu nimenomaan silmällä pitäen materiaalien soveltuvuutta urheilua varten, mutta samalla tietysti tyylikkyydestä tinkimättä!

Motivaatio on yksilöllistä

Motivaatio vaihtelee paljon yksilöstä toiseen, joten se, mikä toimii yhdellä, ei välttämättä toimi toisella. On kuitenkin hyvä pitää mielessä, että usein motivaatio kohoaa nimenomaan pienillä muutoksilla, eikä sitä kannata pelästyä, jos motivaatio on joskus hukassa – näin voi käydä oikeastaan kenelle tahansa!

On tärkeää, että löydät motivaation ylläpitämiseksi myös sellaisen liikuntalajin, josta oikeasti pidät. Voit kokeilla rohkeasti erilaisia urheilulajeja ja tunnustella, mitä kehosi ja mielesi siitä sanoo. Lisäksi on hyvä pitää mielessä, että jokaisella meistä on joskus huonoja päiviä, mutta huonot päivät eivät tarkoita sitä, etteikö tavoitteiden saavuttaminen olisi mahdollista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HomeCare