Wellness omassa kodissa

Kodin wellness lähtee sekä sisustuksen harmoniasta että hyvästä varustelusta keittiössä ja muualla huoneistossa. Sisustus luo oikean tunnelman ja varustelu mahdollistaa mutkattoman ja terveellisen elämän. Hyvän elämän perusta lähtee kodista, jossa voi rauhoittua ja tuntea olonsa helpoksi. Jokaisen tulisi olla oman kotinsa prinssi tai prinsessa ja jokaisen kodin tulisi olla turvallinen linna, joka tarjoaa suojaa maailman murheilta.

Sisustus

Interior of cozy bedroom in modern design

Sisustuksessa on hyvä huomioida avaroiden tilojen ja tiiviimmin sisutettujen tilojen tasapaino. Ruokapöydän ympärillä tai television ja sohvan välillä on hyvä olla tilaa. Näihin tiloihin kokoontuu usein paljon ihmisiä, ja ihmisillä on hyvä olla ”hengitystilaa”, ettei tunnelmasta tule liian tiivis. Lisäksi illallisella on paljon kevyempi tunnelma, kun ihmiset tuntevat aidosti voivansa ottaa rennosti, ilman muiden väistelyä ja jatkuvaa tuoleilta nousemista. Sisustuksessa puhutaankin usein zen-tyylistä.

Koristelu ja taulut olisi hyvä sijoittaa huoneisiin, joissa ei tehdä aktiviteetteja. Lukutilassa, piirtämishuoneessa tai muussa rauhoittumistilassa on hyvä olla stimuloivia taidekappaleita. Esimerkiksi TV-huoneeseen on turha laittaa arvotaulua kilpailemaan ruudun kanssa. Ruokatilassakaan ei kannata pitää enempää kuin yhtä yksinkertaista taulua, sillä liika taide vie vieraiden huomion muista ihmisistä ja itse ruuan nauttimisesta

Kodissa olisi myös hyvä pitää yksi aivan tyhjä nurkkaus, jota voi käyttää mietiskelyyn, joogaan tai muuhun rauhoittumiseen. Tähän nurkkaan voi asettaa laittaa kasvin tai maton.

Varustelu

Kodin varustelulla tulisi tavoitella mutkatonta ja terveellistä elämää. Jääpalakoneella voit nauttia kylmistä juomista ja tehosekoittimella tai mehustimella voit vääntää hetkessä terveellisiä ja herkullisia smoothieita tai vaikka pitää puhdistavan vihannes- hedelmäpaaston. Jos nautit kahvista, jonka terveysvaikutukset on tutkittu useaan otteeseen, ja parasta laatua saat kunnon kahvikoneella, joka jauhaa pavut itse. Tulos on parempi ja myös itse prosessi helpompi.

modern interior.3d design concept

Keittiössä on hyvä olla pakastin, jonne voit tallettaa marjoja ja sieniä kesältä. Sienienkuivausta varten voi myös hankkia kuivaushyllyn. Lisäksi hiilihapotetun veden terveysvaikutukset ovat laajalti hyväksyttyjä ja veden hiilihappottajalla saat paitsi terveellistä vettä sekä voit lisäksi tarjota lapsillesi limonadeja terveellisempiä makuvesiä.

Tablet-laitteella ja langattomilla kaiuttimilla saat koko internetin musiikkitarjonnan parin sormen sipauksen päähän. Tablet-laitteet ovat kivan näköisiä ja niitä voi pitää keittiön pöydällä tai ruokapöydällä, ja voit antaa vieraidesi käyttää laitetta tarpeen mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HomeCare